KURK

Een van de huidige woontrends is de terugkeer naar een natuurlijk interieur. De koele zakelijkheid wordt verlaten en maakt plaats voor eigentijdse huiselijkheid. Want waar voelt een mens zich meer thuis dan in een interieur dat aansluit bij zijn natuur? Waar hij moderne en tijdloze stijlen kan combineren.

 

NATUURPRODUCT

Kurk is een puur natuurproduct, waarvan zowel de aard als uitstraling bij toepassing in het interieur behouden blijven. Immers, wat kurk in de natuur zo functioneel maakt, namelijk zijn isolerende en beschermende eigenschappen, biedt ook praktische voordelen voor de inrichting van de woning. Bovendien, kurk is een eerlijk product en dat mag getoond worden.

 

COLLECTIE

De brede collectie maakt het natuurlijk karakter van kurk zichtbaar in kleur en dessin. Binnen de collectie is er een keuze uit ruim tachtig dessins in natuurlijke basistinten, variërend van licht- tot roodbruin. Zachte bruintinten stralen behaaglijkheid uit en creëren een warme atmosfeer. In de dessins is het mogelijk om naar keuze de uitgesproken natuurlijke structuur van kurk te accentueren, dan wel als suggestie naar voren te laten komen.

 

 

 

 

LEVEN

Kurk vloeren brengen leven in een interieur, dat modern of klassiek kan zijn, rnaar altijd natuurlijk van aard is. Kurk ligt aan de basis van een warm en eigentijds interieur. De collectie maakt duidelijk hoe sfeervol kurk kan zijn!