LAMINAAT

Laminaat is de laatste jaren bijzonder populair. Het heeft dan ook een aantal bijzonder gunstige eigenschappen: het is makkelijk zelf te leggen, de toplaag is keihard en dus zeer slijtvast, het is zeer gemakkelijk in onderhoud en het is verkrijgbaar in allerlei imitatie houtsoorten, steenmotieven, fantasiemotieven en kleuren en het is geschikt voor toepassing in alle ruimten in huis, behalve de badkamer.

De kwaliteit wordt bepaald door de dikte, de hoeveelheid lagen, de persing van de diverse lagen en de afwerking van de toplaag. Ook bij laminaat zijn leginstructies meestal in elk pakket vloerdelen verpakt. Net als voor parket geldt bij laminaat dat zo'n vloer op een vlakke, schone en droge ondergrond gelegd moet worden. Er zijn speciale ondervloeren, bestaande uit platen zachtboard, voor laminaat ontwikkeld.

 

UNICLIC

U droomt van een prachtige vloer die snel en makkelijk zelf te plaatsen is? Laminaat waarvan alle panelen mooi in elkaar klikken, zonder lijm? Met een stijlvol en duurzaam resultaat? Die droom wordt werkelijkheid als u Quick-Step in huis haalt. Dankzij het originele en ongeëvenaarde gepatenteerde Uniclic systeem, legt u het perfecte laminaatparket waar jong en oud gegarandeerd jarenlang plezier aan beleven. Zelfs wanneer u ooit beslist om te verhuizen, want Quick-Step is eenvoudig demonteer- en herplaatsbaar...