MARMOLEUM

Marmoleum. Een moderne en makkelijke vloerbedekking met stijl, comfort en duurzaamheid. Eigentijk is Marmoleum een tijdloze vloer, die door de jaren heen steeds verder geperfectioneerd is. Marmoleum is uitgegroeid tot een sterk decoratief product in vele variaties. Samengesteld uit lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute. En op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd, met zo weinig mogelijk verbruik van energie.

 

 

WARM EN KLASSIEK VAN SFEER

De basis van de warme sfeer in deze kamer is de vloer, gelegd in een boeiend tapismotief. Het dessin herhaald zich door de hele kamer, zodat u niet gebonden bent aan een vaste meubelopstelling en nog eens kunt veranderen.

 

 

 

 

MEER DURVEN MET KLEUR

Als u uw fantasie de vrije loop laat, kan het resultaat spectaculair zijn. Wie is er bang voor rood en wit? Het concept voor een levendige sfeer en een romantische kamer.

 

 

 

 

 

 

 

 

EEN EIGEN KARAKTER

Een vloerdessin kan het karakter en zelfs de functie van een ruimte bepalen. Hier staan een tweetal voorbeelden wat hiemee bedoeld wordt.

 

 

 

 

STREPEN

In een kamer waar gespleeld wordt en languit televisie gekeken, is een makkelijk te onderhouden vloer als marmoleum ideaal. In deze televisiekamer zorgen de strepen voor een spleels, maar niet te druk resultaat.

 

 

 

 

HET WARE ONTSPANNEN

Wie een druk leven heeft, kan af en toe wel een time-out gebruiken. Liefst in een ruimte die er helemaal voor is ingericht. Licht en helder, om echt tot jezelf te komen.

 

 

 

 

WERKEN IN DE SFEER VAN THUIS

Wonen en werken vloeien steeds vaker in elkaar over, niet alleen thuis, maar juist ook op kantoor. Deze vloer zorgt voor een persoonlijke en inspirerende toets.

 

 

 

 

 

 

MOOIE BASIS VOOR DESIGN

De ruimtewerking van laminaatstroken en het gemarmarmerde dessin van de marmoleum-toplaag maken marmofloor heel geschikt om met strakbelijnde designvormen te combineren.