THEMA

 

 

 

 

Natuurlijke kleuren

Natuurlijke kleuren en materialen vormen een perfecte basis voor de inrichting in huis, Door het 'buiten' naar 'binnen' te halen krijgt het interieur een natuurlijke uitstraling, die direct effect heeft op je gevoel van welbehagen. De 'Living Colors' collectie presenteert producten die altijd in balans zijn met elkaar. De uitgebreide selectie naturel tinten en op de natuur geïnspireerde dessins kunnen eindeloos met elkaar worden gecombineerd zonder de natuurlijke harmonie uit het oog te verliezen. Een garantie voor sfeervol wonen.

 

Kleur

Kleur brengt een interieur tot leven! Een van de belangrijkste trends op interieurgebied is dan ook de toepassing van meer uitgesproken kleuren en dessins. Door de variatie en doorvertaling van dessins in stoffen, kleden en accessoires ontstaat een spannend kleur- en lijnenspel. Uitgesproken en gedurfd, maar altijd in balans met de omgeving.

 

 

Ambiance

Een sfeervolle ambiance zorgt voor een goed gevoel in huis. Alle zintuigen worden geprikkeld door de zorgvuldige combinatie van kleuren, geuren en aanraking van zachte materialen. Van ingetogen chic tot sprankelend minimalisme. Bijzondere dessins en ton-sur-ton tinten in je interieur geven positieve energie en tegelijkertijd innerlijke rust. Living Colors laatje thuis genieten van het leven én van elkaar.