BUITEN ZONWERING

 

 

 

 

KNIKARMSCHERMEN

Uw terras is de perfecte plaats om te vertoeven tussen woning en tuin. Dankzij het zonnescherm geniet u er nog méér van. U zit er heerlijk koel met uw frisse drank, ook al brandt de zon elders op volle zomerkracht. Of u hoeft uw barbecuepartijtje niet af te zeggen als het weer onzeker is; het kwaliteitsdoek kan immers tegen een zomerbuitje. Zorg er alleen voor dat er niet té veel water op het doek komt te liggen, om de knikarmen niet te zeer te belasten. En als het later op de avond toch wat frisser wordt, houdt het scherm de nog aanwezige warmte langer vast. Een knikarmscherm beschermt ten slotte ook uw interieur tegen extreme warmte en verkleuring.

 

VERANDA- EN WINTERTUINZONWERING

Het licht en het 'tuincontact' maken de veranda tot de lievelingskamer van het hele gezin. Maar wat op warme zomerdagen? Als u een buitenzonwering plaatst, verdubbelt u op slag uw heerlijke veranda-uren, dankzij de subtiele filtering van het zonlicht Ook de temperatuur in uw woonkamer blijft aangenaam koel: de zonnewarmte wordt tegengehouden vooraleer ze zich via het glas in de woning kan verspreiden. Het klimaat voor uw planten blijft prettig in de wintertuin, die meteen ook een zómertuin wordt. En u hebt geen last meer van verbleekte interieurkleuren. Kortom, met een sfeervolle Harolzonwering rendeert een veranda of wintertuin pas écht!

 

 

SCREENS

U mag dan al een zonliefhebber zijn - en wie is dat niet? - maar in de zomer apprecieert iedereen binnenshuis een aangenaam koel leefklimaat. Uw ogen verkiezen sfeervol getemperd licht, dat niet hindert op het tv- of computerscherm en dat de kleuren van uw interieur respecteert. De Harol-screens zijn dan net wat u nodig heeft. Overdag beschermen ze ook uw privacy tegen indiscrete blikken, terwijl u zelf nog steeds naar buiten kunt kijken. Ze geven bovendien standing aan de woning voor wie het graag discreet houdt of voor wie zijn gevel wil doen opleven met kleurige accenten.

 

 

UITVALSCHERMEN

Buiten geven ze een vriendelijke zomerse toets aan uw gevel en binnen maken ze het heerlijk koel. de Haroluitvalschermen voor ramen en deuren. Dankzij de variabele uitval en doeklengte bepaalt u zelf hoeveel zon u toelaat. Zelfs de laacihanaende zon - ook in de winter - zal u niet meer hinderen. Zo creëert u een prettig comfort in de leefruimte. Bovendien kunt u met een uitvalscherm nog steeds de kamer verluchten -met of zonder hor - en kunnen uw planten de hele zomer uw vensterbanken verfraaien!

 

 

 

TERRASOVERKAPPINGEN

Een terrasoverkapping beschut u tegen te felle zon, tegen matige regen en wind, tegen de avondkoelte, .... In hartje zomer, maar ook in het voor- en het naseizoen, leeft u veel dichter bij uw tuin. En ondanks dat regenbuitje zet u uw gezellig etentje met vrienden gewoon voort.

Een volledige terrasoverkapping is een belangrijke toegevoegde waarde van uw woning; door de ruime keuze in doekkleuren en -dessins is ze mooi te integreren in de omgeving. Klanten die de investering deden, kregen zelfs een "permanent vakantie-gevoel!